Monday, May 21, 2012

Sign sudah


Alhamdulillah, last saturday kami (papa & mummy) di temani anak teruna kami, dh pon sign sales and purchase agreement...kalo ikut bank, dlm 2 bln dr sign offer letter (early may). means early july kami akan dpt kunci...insyaAllah..

tp S&P ni buat slek plak sbb developer xsign lg..bla bla bla kne tgu kami dlm 3mgu br leh amek S&P tu..then br leh withdraw kwsp..kami xde duit, maka knela kuarkn ape yg bole kan..hehehe...

defect plak xbuat lg...patut nk wat smlm (isnin) sbb alang2 mummy dh cuti..tp papa bz plk..kne la tgu sabtu ni..IOI akan baiki defect within 45days from kami sign S&P last sat...okla kan..

hope leh dpt masuk b4 pose (which is 20th july)...xla mengharap sgt tp mmg merngharap pon!nk raye ngn mah baru..hehehhee

nota kaki: serabut nk cari pengasuh elman yg baru or anto umah pengasuh skang jek...hmm

1 comments:

nor syafiqah said...

Hai kak yana..saja nak tanya,ok x akk duduk kat spring ville tu?act sy n husb ada apply tempat tu..insyaAllah kalau semua settle by next year boleh masuk..akak boleh cerita sket tentang kawasan rumah tu?

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting