Tuesday, June 2, 2015

Back from moon

Assalamualaikum.. 

After almost a year, im back uols! Hahhaa poyo banget. Tp actually within this silent year i ade gak jenguk2 blog smbil blogwalking.. Ade la beberapa kali kekeke

Soo...

What happen dlm setahun yg lalu? Meh i rangkumkn and story kt uols serba sedikit ya 😉

Last entry was bout my miscarriage kan? Ye slps kejadian itu aku masih berkerja mcm biase..masih dan mengharap ade rezeki ank slps itu.. Kerja headache mcm biase.. 

Working as a QS with high salary (maaf bukan niat utk menunjuk), of course beban n responsibility yg sgt berat..kerje dlm stress n qs with migraine adelah perkata biase.. Tp akibat stress yg melampau, smpi aku wat keje smbil nanges (cemeng gile!) akhirnya cita2 aku utj benti kerja tercapai.. Hampir setaun pujuk B i utk benti.. Dan jan 2015 was the last month i berkeje.. Will story more bout this.

Semestinye xsemudah tu B nk kasik i benti keje kan..syg keje dan gaji yg sgt stabil kan.. Sume sbb slps 7 bln, akhirnye Allah kurniakan rezeki lagi utk kami.. Ye im pregnant! Alhamdulillah.. Ni lah sbbnye B kasik i benti since i de kes pnh gugur dlu. Tp Allah sebaik2 perancang.. Dia berikan aku anak syurga. Ye i keguguran lagi. Kali kedua. Masih berdoa hingga skrg agar diberikan rezeki anak lagi..

Dan krn i sdh resign, kami decided utk anto Elman masuk school. Wpn lewat sbln Alhamdulillah elman boleh sesuaikan dri..bgus jgk sbb elman nk belajar kan.. Biar gak die ade kawan..kdg2 i anto gak kt umh pengasuh elman..elman pon dh rapat ke sana..sume layan die baik kan..

Not much nk cite dlm ni.. Just nk kembalikan smgt utk blogging..hehe 

xoxo,

yna

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting